Variasjon & design

For alle som har idéer - moderne, tradisjonelle eller rustikke, om leddheisporter eller sidegående porter, Crawford har den største produktbredden og størst variasjon i produktspekteret - med hensyn til modeller, farger og overflater.

mer

Det handler om:

Energibesparende

For alle som ønsker å fornye eller bygge energieffektivt, med våre porter reduserer du energikostnadene. Med paneltykkelse på opp til 42 mm og konstruksjon med brutt kuldebro, oppnår du den beste U-verdi på montert port.

mer

Tryggere

For alle som er opptatt av trygghet: dette har topp prioritet i våre produkter. Secura-serien har et sikkert og patentert låssystem (WK2) hvor risikoen for skader er redusert til et minimum, takket være gode tekniske løsninger.

mer

Den beste kvalitet

For alle som tenker framover: 10 års garanti på alle portdeler, inkludert sliteleder som ruller, hengsler og portoverflate. Du kan stole på en produsent med mer enn 60 års erfaring i portbransjen.
mer

Normstahl industriporter

Via utvalgte forhandlere kan vi nå tilby Normstahl Industriporter. Dette er høykvalitetsprodukter som tilbys i en mengde varianter og størrelser, spesialtilpasset for nordiske forhold.

mer